lauantai 6. huhtikuuta 2013

Proactol arvostelut - Kaikki Proactol tulokset ja kokemukset tänne!

Proactol on siis laihdutusvalmiste johon törmäsin Joni Haahkolan nopea laihdutus verkkosivuilla ja nyt olisin siis kiinnostunut tietämään että minkälaisia kokemuksia ja tuloksia teillä on Proactolista??

Voitte lähettää Proactol arvostelunne ja tuloksenne kommentteihin ja voitte toki myös keskustella Proactolista ihan yleisestikin vaan jos haluatte. Eli lähinnä haluaisin kuulla että auttoiko Proactol laihdutuksessa? kuinka paljon saitte pudotettua painoa sen avulla? oliko tällä laihdutusvalmisteella mitään sivuvaikutuksia?

Eli suomeksi sanottuna haluaisin kuulla että toimiiko Proactol laihdutuksessa vai ei? joten ei muuta kuin alkakaahan kommentoida aihetta.. Niin ja lisätietoa Proactolista löydätte täältä..

4 kommenttia:

 1. Itse olen pudottanut painoa Proactolin avulla nyt 84kg -> 71kg joten sanoisin että ei tuo Proactol nyt ainakaan huonosti ole toiminut =) Pitää oikeasti tosi hyvin ruokahalun poissa eikä tee mieli syödä koko ajan niinku aikasemmin oli..

  VastaaPoista
 2. Kysymykseesi lyhyesti vastattuna, KYLLÄ, proactol toimii.. Laihdutin sen avulla seitsemän kiloa todella helposti pois noin puolisen vuotta sitten ja niin kuin Minna tuossa toteaa niin parasta siinä on se että se hillitsee ruokahalua todella tehokkaasti. Mitään sivuvaikutuksia en ainakaan itse havainnut joten voin suositella tätä muillekin.

  VastaaPoista
 3. Hei

  Itse alotin puoltoista viikkoa sitten, paino tippunu 2 kg ja 5cm vyötäröltä.. Eli toimii, vaihdoin kyllä ruokavaliota vähän kevyempään, ja liikun enemmän. Uskon kyllä tuotteella olevan suurin vaikutus.

  VastaaPoista
 4. Nyt pudonnut proactolilla painoa jo noin 15 kg.. USKOMATON tuote.. en kyllä ymmärrä jos joku ei tätä laihdutukseen osta ku siin viel on se rahat takaisin takuukin.. nii ja mitään haittoja en ole ainakaan itse havainnu.. Olo on ollut koko ajan kun Proactolia olen käyttänyt niin mitä mainioin..

  - EX-Lihapulla

  VastaaPoista