lauantai 2. kesäkuuta 2012

Tervetuloa Suomen parhaaseen laihdutusblogiin!

Eli lämpimästi tervetuloa kaikille teille laihdutusblogiin jossa tulen siis käsittelemään kaikkea laihdutukseen liittyvää maan ja taivaan väliltä. Tulen kertomaan teille tietoa tämän hetken tehokkaimmista treeniohjelmista ja laihdutusruokavalioista ja sen lisäksi tulen jakamaan tietojani siitä että mitkä laihdutusvalmisteet ovat sellaisia joiden käyttöä kannattaisi harkita kun haluaa pudottaa painoaan.

Sen verran voisin tässä kertoa itsestäni että olen siis 37-vuotias mies ja olin ylipainoinen lähemmäksi kolmekymppiseksi asti jolloin ajattelin että nyt on kyllä oikeasti pakko tehdä jotain koska en halua sairastua ylipainoni takia. Eli tuo että terveyteni alkoi heikkenemään oli siis se kaikkein perimmäinen syy miksi halusin laihtua alun perin.

No nyt olen siis ollut jo noin kahdeksan vuoden ajan normaalipainoinen ja elämä ja yleinen olotila on aivan mahtava verrattuna aikaisempaan jolloin olin jatkuvasti väsynyt ja huonovointinen. Joten jos sinä siis haluat laihtua niin tämä laihdutusblogi tulee käsittelemään juuri niitä asioita jotka ovat sinulle hyödyksi!

Keraan vielä, lämpimästi tervetuloa blogiini!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti